2012. január 23., hétfő

Ezüstös napok.... és a változás



Büszke vagyok arra, hogy egy olyan csapatban dolgozhatok, ahol egyik pillanatról a másikra érik el az emberek a jól végzett munkájuk eredményeként a következő szintet és az ehhez tartozó fizetséget is.
És kereszt vonal ide, kereszt vonal oda... ez bizony nagyon jó érzés! Mindenképpen erőt és hitet ad a további munkához, hiszen látható eredmények vannak. Egyre jobban hiszem, hogy akik elmennek ezen lehetőség mellett, azok elszalasztanak egy olyan alkalmat,

Ez az egész internetes, kapcsolati marketing számomra egy új világ, ami eleinte egy kicsit ijesztő volt, de mára már rég elfeledett, jó érzéseket kelt bennem. Sose gondoltam volna, hogy én"rendezvény-függő" leszek. Mint ahogy azt sem hittem soha, hogy alig várom az esti klubokat... hm. Rájöttem változni jó...! Nem könnyű, de jó! Fejlődik az ember személyisége, gazdagodik ismeretekkel, és persze anyagiakkal is. Új ismeretségekre lehet szert tenni, sőt igen érdekes emberekkel lehet találkozni. Egy-egy rendezvény után az ember feltöltődik annyi pozitív energiával, és ez a legtöbb esetben elég mások számára is.
Amikor valamilyen eseményt sajnálatos módon ki kell hagynom, akkor úgy érzem, hogy kimaradok valami olyanból, aminek én is a részese akarok lenni! Legközelebb remélhetőleg mások is eljönnek velem! Szerintem egyszer legalább mindenkinek éreznie kellene ezt a feelinget, ahol nem siránkoznak - pedig jó néhány embernek itt is elég sanyarú sorsa van -, hanem vidáman, felszabadultan, a közösség erejét felismerve tudnak emberek mesélni saját élményeikről, fejlődésükről. Hiszen nem mindenki sikeres még, nem vagyunk egyformák, nem azonos a mentalitásunk. Az számít, hogy milyen emberek vesznek körül, és nem az, hogy Te milyen funckiót töltsz be, ki is vagy a "civil" életben.
Ismételten meg kell jegyeznem, hogyha valaki nem veszi észre az előtte levő lehetőséget, akkor majd más észreveszi és él is vele!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése