2012. január 17., kedd

Amikor valaki nem veszi észre....


Sokáig gondolkoztam azon, hogy leírjam-e ezt az egészet vagy sem. Végül is előbújt a kis ördög, és úgy döntöttem, hogy megosztom ezt a kis történetet, ami az egyik ismerősömmel történt és eléggé megdöbbentett. (Na nem a konkrét eseményt és személyeket, hanem csak a trendet írom ám le!- Ez az angyali oldalam)

Valaki azt mondta, hogy a TF az intelligens emberek üzlete... akkor egy kicsit meg is rökönyödtem. Aztán az ismerősöm példájából levonva a következtetést bizony rá kellett jönnöm, hogy bizonyos helyzetekben az álca lehullik és amikor az 'unintelligencia' kibújik azokból az emberekből, akikre eddig felnéztél, akkor ez olyan, mintha a világ összedőlne! 2012!


Az ember fel tud készülni sok mindenre, de az érdektelenségre, vagy a nagyfokú potyalesésre nem! Azok, akik lelkesen próbálnak valamit tenni a közösségért, vagy arra törekednek, hogy jobbá tegyék mások életét olyan pofonokat kapnak, amit nagyon nehezen tudnak feldolgozni. Még szerencse, hogy lehet találni olyanokat is, akik viszont azért élnek, hogy segítsenek az embereken, hogy jobbá tegyék a közösséget, ahol élnek és elég intelligensek ahhoz, hogy felismerjék az előttük levő lehetőséget, maximum valami oknál fogva nem tudnak élni vele.
Csak annyit tudok erre mondani, hogy nem szabad hagyni, hogy az 'álomrablók' eltántorítsanak a kitűzött céljaidtól! Te csak tegyél meg mindent, hogy az Álmaidat elérd, és segíts másoknak abban, hogy Ők is megtehessék! Egyre többen leszünk, akik felismerik, hogy egymás segítése révén a saját álmaink, céljaink is megvalósulhatnak, és azok ebben meg akarnak gátolni, előbb-utóbb lemaradnak.... de nagyon!
Hidd el, jó helyen vagy és a céljaid is tiszteletreméltóak! Legyél továbbra is bizakodó, és őrizd meg pozitív gondolkodásodat, sokan vagyunk melletted és egyre többen leszünk......



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése